Életmód

Arcjóga – az arcfiatalítás művészete

Arcjóga – az arcfiatalítás művészete

Az öregedés természetes folyamat, és a ráncok és petyhüdtség a korral járhatnak. Azonban a megfelelő gondoskodással és a megfelelő technikákkal ezeket a folyamatokat lassíthatjuk. Az arcjóga egy olyan módszer, amely természetes és nem invazív módon támogathatja ezt a folyamatot.

Az önbizalom és a gyerekkor – van-e közöttük kapcsolat?

Az önbizalom és a gyerekkor – van-e közöttük kapcsolat?

Ideális esetben az önbizalom már gyerekkorban elsajátítható, megszerezhető. Sajnos azonban nem minden szülő rendelkezik azzal a bölcsességgel, mely segítene abban a gyerekeknek, hogy korai életkorban megszerezzék az önbizalom alapjait. Pláne akkor, ha a szülő maga is önbizalom hiányos. Akkor hogyan is taníthatná meg gyermeknek a magabiztosságot? A gyermek hogyan is lehetne képes megtanulni, példát véve a szülőről a magabiztos viselkedést, hozzáállást, kommunikációt?

Mi is az az önbizalom?

Mi is az az önbizalom?

Az önbizalom egy olyan képesség, amelynek következtében az egyén pozitívan áll saját magához, hisz magában és a képességeiben és pozitív módon gondol a saját értékességére és személyiségére. A magabiztos emberek hiszik, hogy elég értékesek a világ számára, nem hasonlítgatják magukat másokhoz és képesek tiszteletben tartani és elfogadni mások értékességét, képesek tiszteletben tartani mások érzéseit, vágyait, szükségleteit, oly módon, hogy magukat nem szorítják közben a háttérbe.

7 tipp, hogyan növeld az önbizalmad

7 tipp, hogyan növeld az önbizalmad

Magabiztosnak lenni csodálatos dolog! Ez nem kérdéses! És tanulható, fejleszthető is! Mit jelent az önbizalom, a magabiztosság? Bár tisztában vagy a félelmeiddel, de tudod kezelni őket. Tisztában vagy az előnyeiddel és hátrányaiddal is, és képes vagy ennek megfelelő...